- Internt - - Lokalt - - Kinnekulle - - Nytto - - Övrigt -
  ««  Till ettan     ««  Till nyhetsarkivet  


[ 010430 ]
Cykelbingo i dåligt väder

Vädret såg rätt lovande ut på söndagsförmiddagen och den planerade cykelbingon som arrangerades av HIF:s Damsektion skulle gå av stapeln. Men lagom till starten klockan två så hopade sig mörka moln över Kinnekulle och sen dröjde det inte länge innan regnet föll i strida strömmar.

Men trots detta så trotsade ca tjugo tappra cyklister regnet när de cyklade mot Hellekis säteri och vidare ner till Hällekis camping. Utefter vägen satt ett antal kluriga frågor som man hade att besvara och vid den näst sista frågan bjöd Perssons Cykelaffär på korv och kaffe vilket var mycket Efter en kort stunds paus hos Rolf, där även någon fick sin cykelväxel snabbt justerad, och en annan kanske passade på att titta på en ny cykel, så gick sen turen tillbaka till Hellehof där det var målgång.

Vinnare på tipset med tio rätt blev Ulla Vendel som fick ett presentkort på Carinas Kök & Bar. På andra plats kom Ulla Ringblom och på tredje Gunilla Krantz, de vann biocheckar respektive bingolotter. Den som var närmast på utslagsfrågan var Helena Andersson, rätt längd på snöret var 268 cm.

««  Tillbaka till förra sidan