- Internt - - Lokalt - - Kinnekulle - - Nytto - - Övrigt -
  ««  Till ettan     ««  Till nyhetsarkivet  


[ 010426 ]
"Inner Beauty" med Björn J:son Lindh

Björn J:son Lindh & Torbjörn Carlsson i konserten "Inner Beauty" Brännebrona Värdshus fredag 27 april kl 20.00.

För andra gången på två månader gästspelar Björn J:son Lindh i Holmestad. Förra gången, den 3 mars, gällde det den bejublade Antensagan med Leif Olson, i Holmestad kyrka.

Leif Olson och Björn J:son Lindh

Denna gång bjuder han på musikaliska upplevelser på Brännebrona Värdshus, med den kände gitarristen Torbjörn Carlsson. En stor del av kvällen ägnas deras senaste verk "Inner Beauty" - flöjt och gitarr i en poetisk kombination, och med en lätt måltid till för dem som önskar.

Deras musik speglar den svenska naturens skönhet, som också är en ständig inspirationskälla för båda. "Det viktiga med vår musik" säger Björn, "är att människor skall må bra av den. Intellektuella konstruktioner och imponerande teknik framstår som allt mindre intressant."

Björn J:son Lindh har ju genom åren skrivit en hel del musik och gjort ett otal Tv framträdanden i Skandinavien och världen i övrigt. Särskilt känd har J:son Lindh blivit genom sina ledmotiv och övriga musikinslag i svenska långfilmer och TV produktioner.

Torbjörn Carlsson har bla arbetat med Janne Schaffer (gitarristen) och spelat med de främsta inom svensk musikindustri.

En musik att må bra till således, på Brännebrona Värdshus, som Björn f.ö. utnämnt till sitt favorithotell inte minst för det superba köket. Mycket av arbetet med Antensagan gjordes där t ex.

Och fler intressanta program väntas där inom kort, t ex en berättarkväll om den legendariske Kung Ring, med bl a Verner Lindblom nästa fredag.

Entré 90 kronor, boka bord 0511-53450

Text mtrl Leif Olson, Tore Berg

««  Tillbaka till förra sidan