- Internt - - Lokalt - - Kinnekulle - - Nytto - - Övrigt -
  ««  Till ettan     ««  Till nyhetsarkivet  


[ 010425 ]
Handelns dag i Götene

Svensk Handel Götene, tidigare Götene Köpmannaförening, kommer lördagen den 28 april att anordna diverse aktiviteter i anslutning till handeln i Götene. Butikerna kommer denna dagen att öppna klockan 09.00 för att sen stänga sina portar klockan 17.00, där emellan kommer det att hända en hel del.

Dragplåstret denna dag blir "vårhoppet" ett fritt fall på 35 meter från en lyftkran ner i ett skyddsnät. Mellan klockan 10.00 och 17.00 kan de som känner för det betala en summa av 200 kronor per hopp och sen slänga sig ut i det fria. Åldersgräns är 15 år.

Det kommer naturligtvis att anordnas en hel del andra aktiviteter denna dagen, bl.a. en hoppborg för de yngsta, utdelning av godis till barnen, underhållning från scen av förmågor från bygden. De olika butikerna kommer även i egen regi att anordna olika aktiviteter.

Handlar man för ett visst belopp i butikerna mellan onsdag och lördag den veckan så får man ett antal lotter och deltar därmed i en dragning där första priset är ett presentkort på 15 000 kronor, för vilket man kan handla i de butiker som är anslutna till svensk Handel Götene.

Bilar och motorcyklar kommer att visas upp av Götene Motorklubb, dessutom kommer idrottsföreningarna att vara representerade på torget där de säljer sina lotterier. Blir man hungrig under sitt besök kan man köpa sig en korv med bröd och dricka för den ringa kostnaden av fem kronor.

««  Tillbaka till förra sidan