- Internt - - Lokalt - - Kinnekulle - - Nytto - - Övrigt -
  ««  Till ettan     ««  Till nyhetsarkivet  


[ 010420 ]
Tjej-Sjuan

Lördagen den 21 april inbjuds alla tjejer till Tjej-Sjuan, en vandring i egen takt i Lundsbrunn, banan är på 7 kilometer. Ingen tidtagning.

Start och mål på Sörbo Idrottsplats, som ligger mellan Lundsbrunn och Mariedal. Parkeringsplats sker vid Sörbo Idrottsplats där parkeringsvakter hjälper till.

Samling sker mellan klockan 10.00 och 11.00 på Sörbovallen, starten går klockan 11.00 och 10 minuter senare går även starten för stavgångarna.

Startavgiften är på 100 kronor per deltagare, men dom som är under 15 år kommer undan med 50 kronor. I startavgiften ingår varmkorv, dricka och kaffe.

Utefter banan kommer förfriskningar att serveras, och alla som fullföljer vandringen får en medalj. Det blir även utlottning av priser.

Du som vill avlägga prov för vandrarmärket i guld eller silver kommer att ha möjlighet till detta.

Nytt för i år är att du kan pröva på stavgång, en motionsform som blivit alltmer populär. Ta med stavar så får du instruktioner före start av instruktörer som är på plats, det finns även möjlighet att köpa stavar.

Tjej-Sjuans syfte är att den kommun, förening eller företag som har flest antal startande deltagare vinner, och de vinnande lagen i ovanstående klasser får ett hederspris.

Tjej-Sjuan arrangeras av Lundsbrunns IF, Vandrarklubben Lundsbrunn i samarbete med Västergötlands Gång- och Vandrarförbund och NLT.

En del av startavgiften skänks till Hospice Gabriel.

««  Tillbaka till förra sidan