- Internt - - Lokalt - - Kinnekulle - - Nytto - - Övrigt -
  ««  Till ettan     ««  Till nyhetsarkivet  


[ 010224 ]
Holmestad- och Brännebronabor!

Jag heter Tore Berg och är värd på Brännebrona Värdshus. Jag tror Ni såväl som jag skulle tycka det vara roligt om traditionsrika Brännebrona Värdshus fick leva upp igen. Vi satsar nu extra mycket på det från och med denna vår. Det är ett sätt att hålla landsbygden, och speciellt bygden kring Holmestad och Brännebrona ännu mer levande. Därför blir det en mängd intressanta program här. Kom gärna in och ta en kopp kaffe och bekanta dig med oss och våra nyrenoverade och vackra lokaler så kan vi berätta mer.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen hit. I vår börjar vi med underhållning varannan vecka.

Fredagen den 2 mars kl 20
"Kom och skratta" - Revypärlor från årets Mariestadsrevy med musik, sketcher m m. Ett tiotal medverkande, Bl a Kjell Kindbom, en välkänd och omtyckt ståuppkomiker. Revyn har fått strålande recensioner. Du kan se programmet enbart om Du vill men också äta något från vår specialkomponerade Revymeny. Välkommen.

Lördagen den 3 mars kl 21
Efter programmet "ANTENSAGAN" i Holmestad kyrka kl 19 med Björn J:son Lindh och Leif Olson kan man träffas på Brännebrona för att lyssna till mer musik, höra dikter och ha det trevligt samt ta en tallrik gulaschsoppa.

Sedan följer program i stort sett varannan vecka:

Lördagen den 17 mars kl 21
DANS till populära GAMBLERS från trakten!

Fredagen den 23 mars kl 20
"TEATERSPORT"
Roliga teaterlekar o upptåg med lag från Mariestad, Götene o Skövde där publiken kan ge förslag till vad sketcherna skall innehålla. Ledare: Leif Olson

Fredagen den 30 mars kl 20 och Lördagen den 31 mars kl 20:
"VISOR och SVÄNGIGA BALLADER"
med den välkända sångerskan Mari Wallander från Götene som sjunger visor och klassiskt och Karolina Olson, också med rötter i Holmestad, som kommer med sin trio. Hon framför ballader och jazznummer. Framträdde senast på Fasching i Stockholm

Sedan följer:
6 april kl 20 "Surprise, surprise"
21 april Cellisten Sam Bäckström, ur Karlstads sinfonietta och sopranen Ann Louice Lögdlund
27 april kl 20 BJÖRN J:SON LINDH med musiker
4 maj kl 20 "WIENERAFTON" ensemble under ledning av Jacob de Verdier
11 -12 maj "GULD I STRUPE OCH STRÅKE"

Vi har en vacker och bra restaurang, och kommunens bästa inkvarteringsmöjligheter. Och dessutom lunchrestaurang som Du känner till. Därför är vi glada att kunna erbjuda de här programmen och en lyckad matsedel. Du kan välja enbart programmen eller tillsammans med mat. Beställ gärna i förväg: 0511-53450.

Med vänlig hälsning,
Tore Berg

««  Tillbaka till förra sidan