- Internt - - Lokalt - - Kinnekulle - - Nytto - - Övrigt -
  ««  Till ettan     ««  Till nyhetsarkivet  


[ 010203 ]
EFTERLYSNING: Ny medarbetare

Hällekis Kuriren har sedan starten för snart två år sedan vuxit i antal besökare månad för månad, för att denna trend skall hålla i sig fodras ständigt nya idéer och nytt material i tidningen.

Vi söker nu nya medarbetare som kan tillföra HK nytt och intressant textmaterial, då främst inriktat på det lokala runt Kinnekulle. Gillar du att skriva och få det publicerat så är detta en bra början, vad du vill skriva om väljer du själv.

Det kan till exempel vara kåserier, sport- eller nyhetsartiklar, berättelser, historia, mat, turistinformation, frågespalt, film recensioner, förslag på bra skivor, data relaterade artiklar mm, möjligheterna är oändliga. Det finns bara ett krav, att du är villig att jobba ideellt. HK har sedan start varit och är fortfarande en tidning som drivs helt på ideell basis, och ingen som medverkar i tidningen har någon ekonomisk ersättning för detta, men allas vår förhoppning är att detta skall ändas någon gång i framtiden, och om du då är med oss som medarbetare får du ju även vara med att skörda frukterna av fleras års obetalt arbete.

Är detta något som du skulle kunna nappa på, tveka då inte att skriva ett par rader till redaktionen och berätta vad du vill skriva om, så tar vi sen vidare kontakt för ett eventuellt framtida samarbete.

Slå till nu, så har du snart ditt material ute på Nätet för läsning jorden runt.

Skicka ett mail till mail@hallekiskuriren.nu och skriv "Ny medarbetare" i ärende fältet.

««  Tillbaka till förra sidan