- Internt - - Lokalt - - Kinnekulle - - Nytto - - Övrigt -
  ««  Till ettan     ««  Till nyhetsarkivet  


[ 010103 ]
HK´s nya layout

Välkommen till Hällekis Kuriren och Gott Nytt År.!

Efter en tids uppehåll kör vi nu igång som förut med uppdatering varje dag. Dagen till ära inviger jag också HK:s nya layout.

Några större förändringar har väl inte skett. Det är mest på designplanet som förändringarna gjorts för att anpassa HK till de olika webbläsare.

En del sidor har tillkommit, andra har utgått. "Dropdown"-menyn i den förra layouten fungerade bara med Internet Explorer så den har nu bytts ut mot en ny. Länkarna ligger kvar som i den förra.

Under menyrubriken ”Kinnekulle” finns nu det som tidigare var sajten ”Welcome.to/Kinnekulle”. De sidorna har arbetats om en del och nya bilder har lagts till eftersom denna avdelning är tänkt som en sorts turistinformation.

Under menyrubriken ”Hemsidor – Lokala” finns som tidigare de länkar till lokala hemsidor runt Kullen som förut låg under sajten ”Webporten till Kinnekulle”. Denna och Kinnekullesajten har lagts ned och är numera införlivade i HK.

I den blå rutan i högerspalten (på förstasidan), under ”Veckans fråga”, presenteras kortare nyheter. Nyheterna byts ut löpande, vanligtvis kommer det att finnas fyra-fem nyheter i denna "nyhetsrulle".

Tycker ni det är något som saknas eller något ni inte hittar så är det bara till att skicka mig ett mail så reder vi ut det.

Jag hoppas HK-besökarna blir nöjda med det nya utseendet. Min avsikt har varit att få till stånd en förenkling och förbättring. Skicka gärna ett mail och tala om vad ni tycker.

Jag har stora förhoppningar inför det nya året. Jag hoppas få nya medarbetare så att tidningen kan bredda sitt innehåll och jag kommer att satsa ytterligare på lokala nyheter från Kinnekulletrakten än tidigare. Besökarantalet steg rejält under år 2000 och min förhoppning är en fördubbling innan året är till ända. Förverkligas detta har HK lyckats med målsättningen att få ut sitt budskap på Nätet, dvs vara en uppskattad informationskälla om Hällekis och Kinnekulletrakten.

OBS!!!!!!! För att läsa en hel artikel klickade ni i förra layouten på själva rubriken. Detta är nu ändrat. Klicka istället på "Läs mer>>" på linjen under rubriktexten på första sidan. Av egen erfarenhet vet jag att det kan vara ovant i början, men man lär sig fort.

Stefan Sjöö

««  Tillbaka till förra sidan