««  Tillbaka till ettan     ««  Till nyhetesarkivet  

001201
Nypremiär för Sveriges största REA-sajt!

Nu nylanseras Sveriges största rea-sajt, annonsportalen www.moresale.se, med en rad nya funktioner.

Den 6 juni i år lanserades webbplatsen www.moresale.se och nu är det nypremiär. moreSALE.se är webbplatsen på Internet där lokala butiker och Internetbutiker kan exponera sina reavaror och olika erbjudanden. Syftet med tjänsten är att hjälpa konsumenten att tjäna tid och pengar när hon eller han ska shoppa. Målet är att ge konsumenten en överskådlig bild över kampanjer, reavaror och erbjudanden som marknaden har att saluföra.

"Ännu har vi inte nått målet, det är en bit kvar", säger Johan Lundqvist, grundare till konceptet. "Vi är dock på god väg med drygt 900 butiker anslutna sedan lanseringen i juni. Under de senaste veckorna har anslutningstakten ökat markant. Ungefär 100 nya butiker ansluter sig nu varje vecka. Fortsätter det i den takten kommer moreSALE att ha över 1.500 butiker anslutna innan årets slut. Målet för 2001 är 4.000 anslutna butiker."

Den nya versionen av moreSALE innehåller en rad förbättringar för konsumenten:

- Bättre sökfunktion, mer logisk uppbyggnad och snabbare.

- Redaktionellt innehåll där extra förmånliga erbjudanden och reor lyfts fram.

- Kartfunktion kopplad till lokala butiker.

- Medlemshörna där konsumenten kan skapa sin egen shoppinggata, göra inköpslista, skicka gratis SMS och skapa en kalender för att hålla reda på när ens nära och kära fyller år.

I samband med nylanseringen släpper moreSALE ett spel - "Sale Madness". Spelet ska hjälpa till att marknadsföra tjänsten samtidigt som det förklarar nyttan med moreSALE och hjälpa konsumenten att tjäna tid och pengar. Spelet går att ladda ner direkt från webbplatsen. Dessutom kommer dagens vinnare av spelet att få pris.

 

 

 

 

 

  hällekiskuriren.nu - Lokaltidning för Hällekis och Kinnekullebygden -