««  Tillbaka till ettan     ««  Till nyhetesarkivet  

001113
Carinas Kök i slutfasen

Iordningställandet av Carinas Kök i Hällekis är nu inne i själva slutfasen, köksutrustningen håller på att kopplas in och det lär inte dröja så värst länge innan köket är i funktionsdugligt skick.

Även arbetena i de övriga utrymmena fortskrider, det har varit en mängd förberedande arbeten, tak som skall höjas, väggar skall tas ned, oräkneliga meter elkabel som skall tas om hand och nya skall dras, golv skall brytas upp och nya skall läggas, handikapp toalett byggas mm. Detta tar tid, väldigt mycket tid till på köpet, sen skall det till olika sorts tillstånd från kommuner och övriga instanser för att överhuvud taget få bygga och driva en restaurangverksamhet, och detta tar också otroligt många timmar i anspråk.

Mängder av inredning skall införskaffas och iordningställas, framförallt skall den hittas och passa till den tänkta inredningen, många smådetaljer som måste inköpas för att till slut ingå i en helhet som när allt står klart skall bilda Carinas Kök.

Det stora som nu är kvar är att bygga inredningen i bar- och restaurang delen, men det arbetet håller på och om tidsplanen håller så kan Carinas Kök eventuellt komma igång under december månad.

 

 

 

 

 

  hällekiskuriren.nu - Lokaltidning för Hällekis och Kinnekullebygden -