««  Tillbaka till ettan     ««  Till nyhetsarkivet  

000923
Berättarkvällar i Smedjan

I november kommer Vin & Pimpinella på Hellekis Säteri tillsammans med Götene kommun att arrangera ett antal berättarkvällar med välkända berättare och historiska teman, detta kommer att ske i Smedjan på Hellekis.

De tre första inplanerade kvällarna så kommer i tur och ordning följande välkända personer att stå för berättandet: Jan Öyvind Swahn, Jan Guillou och till sist Verner Lindblom.

Man kommer att servera dessa kvällar som på något sätt har anknytning till den gästande berättarens tema.

Om det visar sig att dessa kvällar blir populära, och det lär de nog bli, så återkommer man på vårkanten med ytterligare några berättarkvällar i Smedjan, och man har redan haft kontakt med tilltänkta berättare. Detta arrangemang kan kanske komma att bli en årligen återkommande tradition.

Tänker du bege dig till Smedjan för att lyssna en eller flera av dessa kvällar så får du nog vara snabb att beställa biljett när de släpps då endast 75 personer kommer att tas in per kväll. När Jan Guillou senast var i dessa trakter och gästade Forshems kyrka så var det mer än fullsatt och åtskilliga fick vända om hem då de inte hade en chans att komma in i kyrkan.

 

 

 

 

 

  hällekiskuriren.nu - Lokaltidning för Hällekis och Kinnekullebygden -