««  Tillbaka till ettan     ««  Till nyhetsarkivet  

000816
Vin och Pimpinella öppet hela året

De som haft vägarna förbi Hellekis säteri och det intilliggande "köket för livsnjutare", Vin och Pimpinella, har inte kunnat undgå att uppmärksamma att besökarna har varit många även denna sommar, trots det dåliga vädret.

Det går utan tvekan riktigt bra för restaurangen, och den har blivit riktigt populär bland Kinnekulle besökarna. Man har haft bra draghjälp av den fina parkanläggningen, Butiken på Landet och Trädgårdsbutiken. I sommar har även utställningen "Ljudodlingen", ett arrangemang i projektet "Klingande Kulle" som startats av Musik i Väst, bidragit till ett ökat besöksantal.

I och med den ökande populariteten har nu Vin och Pimpinella beslutat att utöka sitt öppethållande till att omfatta hela året, för lunchserveringens del, "á la carte meny" kommer man att erbjuda två kvällar i veckan och till vilka man skall få förboka. Till jul planerar man att erbjuda ett julbord med många egna läckerheter tillsammans med de traditionella.

Även trädgårdsbutiken under den välkände trädgårdskreatören Hannu Sarenströms ledning kommer att i fortsättningen även den att hålla öppet hela året.

 

 

 

 

 

  hällekiskuriren.nu - Lokaltidning för Hällekis och Kinnekullebygden -