««  Tillbaka till ettan     ««  Till nyhetsarkivet  

000810
Stora problem hos Tele2

Som tidigare nämnts så har Tele2 haft stora problem de senaste veckorna, Hällekis Kuriren ligger på deras server och det har medfört att HK ibland inte har varit möjlig att nå på Nätet.

Det har även varit problem med att ladda upp nya uppdaterade sidor, och det har i sin tur medfört att vissa dagar kommer nyheterna in väldigt sent eller i en del fall inte alls.

Det är inte så trevligt att nås av beskedet att sidan inte kan hittas när man förväntar sig att komma någonstans, men HK kan bara beklaga att så har varit fallet den senaste tiden, det är inget som man råder över, utan är helt beroende av sin internetleverantör och hur fort felet kan åtgärdas.

Men för att ni skall kunna hållas informerad om vad som händer vid de tillfällen som inte Hällekis Kuriren kan nås på vanligt sätt, så kommer jag nu att ha en reservsida dit ni kan surfa för att se vad som är på gång. Sidan ligger på denna adress www.freebox.com/go/reserv/hk.htm spara den i favoriter så ni kan titta in där om ni inte kan nå HK i framtiden, så skall jag försöka att ha den senaste informationen tillgänglig på denna sidan.

 

 

 

 

 

  hällekiskuriren.nu - Lokaltidning för Hällekis och Kinnekullebygden -