««  Tillbaka till ettan     ««  Till nyhetsarkivet  

000802
Sprays "fastpris" höll inte

Det var många av de svenska surfarna som jublade när Spray gick ut med ett erbjudande i maj i år om att man kunde teckna ett "fastprisabonnemang" där man fick surfa i 100 timmar per månad till en kostnad av 195 kr, ingen uppkopplings- eller minutavgift tillkom. Det var många som tog tillfället i akt och anslöt sig till detta.

Nu knappt ett halvår efter så meddelar Spray att man ändrar på villkoren, de 100 timmarnas surfande minskas ner till 30 timmar i månaden, men priset kommer att vara detsamma.

Detta kommer med all säkerhet inte att tas emot väl av de som tecknade detta abonnemang, och troligtvis så kommer de flesta av dessa nu att säga upp sitt "fastprisabonnemang" hos Spray, i väntan på att ett bättre erbjudande från någon annan internetleverantör dyker upp.

Många känner nog säkert besvikelse över att denna abonnemangsform inte var mer genomtänkt av Spray när man gick ut med erbjudandet, idén var god men tydligen hade man inte kalkylerat med att så många skulle ansluta sig och utnyttja merparten av de 100 timmarna.

Förtroendet för Spray har nog minskat avsevärt hos många i och med detta.

 

 

 

 

 

  hällekiskuriren.nu - Lokaltidning för Hällekis och Kinnekullebygden -