««  Tillbaka till ettan     ««  Till nyhetsarkivet  

000720
Carina rensar ut och bygger nytt

Carina Thörn som köpte den gamla tandläkarfastigheten i Hällekis, håller nu som bäst på att bygga om den till en restaurang och pub.

Ett helt nytt restaurangkök håller på att inredas och väggarna till de flesta smårummen i f.d. tandläkarmottagningen rivs ned, för att istället göras om till två större rum som skall inhysa en pub och en serveringsdel.

Det ligger mycket arbetet i att iordningställa allt, hela köket har i stort sett gjorts om från grunden, nu skall alla inventarier inköpas och monteras på plats, det skall in ny ventilationsanordning, fettavskiljare, handikapptoalett mm.

Alla rummen skall iordningställas, och det blir också från grunden då allt i nuläget är nedrivit och endast tomma skal återstår.

Den stora lägenheten på runt 200 kvm på andra våningen skall inredas och eventuellt så kommer den att hyras ut veckovis till turister eller andra intresserade.

Men optimismen hos Carina är stor, och om allt går enligt planerna så räknar hon med att rörelsen skall komma igång under hösten.

 

 

 

 

 

  hällekiskuriren.nu - Lokaltidning för Hällekis och Kinnekullebygden -