000229

Kommunens hemsida

Götene kommun skall inom den närmaste framtiden fräscha upp sin hemsida, och försöka att lägga till lite fler länkar till bl.a. kommunalt intressanta sidor på Nätet.

Det verkar som om det nu pågår en debatt i kommunfullmäktige vilka sidor man skall ta med, och det är nog så gott som klart att de politiska partiernas hemsidor i alla fall hamnar på kommunens egen hemsida. Vilka övriga sidor som till slut får vara med är ännu oklart.

Men för att förenkla detta utval av hemsidor vore det kanske idé att ha ett formulär på den kommunala sidan, där de som vill får anmäla sitt intresse att vara med på kommunens länksida, sen är det upp till de ansvariga inom kommunen att välja ut de sidor man anser passar in i den profil man beslutat sig för att ha.

En annonsering i den lokala pressen mm om att denna möjlighet finns skulle säkert göra att man fick många länkar att välja mellan. Så småningom kan vi nog se fram mot en kommunal hemsida där besökarna kan bli hänvisade till ett brett urval av vad Götene kommun har att erbjuda när det gäller lokala hemsidor på Nätet.