Artikeln publicerad: 091215
Nu lanseras DagensJakt.se

Nu lanseras DagensJakt.se som är en webbtjänst som samlar in de senaste nyheterna från de största nyhetskällorna på nätet med jaktinriktning. Besökare kan även kostnadsfritt prenumerera på ett dagligt e-postutskick som innehåller de senaste jaktnyheterna.

Tjänsten samlar in rubrik och en kortare ingresstext som sedan länkas till artikelns originalversion på respektive jakttidning. Tillstånd har inhämtats från chefredaktörerna på dom olika jakttidningar som används som källor. Dom uppfattar tjänsten som något positivt i och med att det kommer att innebära en ökning av antalet läsare på artiklarna.

Bakom tjänsten står Andreas Magnusson på Magknip Webbyrå i Eskilstuna som också tagit fram e-handelssystemet och marknadsföringen för nätbutiken Jakto.se.

- Jag fick indikationer från jaktintresserade att det fanns ett behov av en sajt som samlar ihop nyheterna från de olika stor jakttidningarna på ett och samma ställe. Att man även kan prenumerera på de senaste nyheterna via e-post blev en liten bonusfunktion som nu verkar vara det som faktiskt lockar mest. Även fast sajten är nylanserad så ökar antalet prenumeranter stadigt varje dag vilket är roligt för det borgar ju för att den uppskattas, säger Andreas.

En vidareutveckling av sidan utlovas framöver då det finns fler saker av nyhetsvärde som behövs samlas ihop på en och samma sida.

www.dagensjakt.se

Pressmeddelande från: Magknip Produktioner