Artikeln publicerad: 091201
Skara Sommarlands vd lämnar sin post



Magnus Wetterö, VD på Skara Sommarland och styrelsen för Parks & Resorts har enats om att gå skilda vägar p.g.a. olika syn på ledarskap.

Magnus Wetterö har sedan 2007 varit VD för Skara Sommarland. Idag kom styrelsen för Parks & Resorts och Magnus överens om att gå skilda vägar.

Magnus är en mycket driven och stark entreprenör och har gjort mycket bra för Skara Sommarland. Vi tackar honom för det han gjort för Sommarland och önskar honom lycka till med framtida projekt, säger Parks & Resorts koncernchef Jan Roy.

Parks & Resorts vision är att erbjuda gästerna upplevelser i världsklass och med det i åtanke kommer vi att fortsätta med det nära samarbetet med Skara kommun och det lokala näringslivet. Vår ambition är att utveckla Skara Sommarland till att bli en ännu starkare underhållningspark i framtiden. Vi ska fortsätta bidraga till arbetet med att förstärka attraktionskraften i hela Skaraområdet, säger Jan Roy.

Styrelsen har tillsatt en tillförordnad VD och påbörjar snarast rekryteringen av en ny VD för Skara Sommarland.

Parks & Resorts består av Aquaria Vattenmuseum, Gröna Lunds Tivoli, Kolmårdens Djurpark och Vildmarkshotellet, Skara Sommarland och ABBA World.

Pressmeddelande från: Gröna Lund