Artikeln publicerad: 090909
Servasjälv.se - Ny renodlad Internetbutik med bilreservdelar till alla bilar

Servasjälv.se lanserar en renodlad Internetbutik med över 45000 kvalitets- och märkesdelar till förvånande låga priser. Leverans av varorna till Postens utlämningsställen eller hela vägen hem sparar tid och kraft för Sveriges alla bilister. Dessutom erbjuds information om hur du själv släcker servicelampan på bilen.

Den låga prisnivån möjliggörs genom riktigt låga omkostnader och god effektivitet. Kunderna kan enkelt söka fram vilka delar som passar via sitt registreringsnummer.

- Vi vill att alla som vill skall kunna serva och reparera sin bil själv till riktigt låga kostnader, utan att göra avkall på kvaliteten. Att det är lågkonjunktur och tufft företagsklimat sporrar oss än mer som liten uppstickare på en annars ganska mogen marknad med flera stora jätteaktörer, säger Peter Svensson på Servasjälv.se. Bilverkstäderna tar flera tusentals kronor för att serva bilen. Hos de stora bildelsjättarna är priserna på reservdelar och servicedetaljer förvånansvärt höga, vägen dit är lång och det händer att varorna är "slut i lager". Vi vill utgöra en motsats till detta, fortsätter Peter.

Mycket kommer att hända framöver i butiken, håll utkik på www.servasjälv.se för nyheter och fler sätt att förenkla och förbilliga reparationer och service till bilen.

Pressmeddelande från: Selmatore