Artikeln publicerad: 090831
Alla privatpersoner i Sverige får egen sida på Eniro.se

Genom en storsatsning på personer på eniro.se har personuppgifterna blivit tydligare och enklare att hitta. Samtidigt får varje person en egen sida med möjlighet att själv lägga till ytterligare kontaktuppgifter, webblänkar och foto.

På din egen sida på eniro.se finns förutom grunduppgifterna även alla kontaktuppgifter som du själv väljer att lägga in - till exempel foto, e-postadress, blogg- och hemsideslänk, samt LinkedIn- och Facebook-kontaktuppgifter.

Det har också blivit enklare att lägga in nya uppgifter, och ändra befintliga, genom ett förenklat gränssnitt där du har möjlighet att bekräfta ändringar via en enkel sms-kod till mobilen.

- Vi hoppas att alla går in och söker på sig själv och lägger till mer relevanta uppgifter, säger Katarina Hedegaard-Friis, nordisk affärsutvecklingsansvarig på Eniro.

På samma gång lanseras "Supersök Namn" - ett sätt att hitta all information som finns på Internet om en person. "Supersök Namn" söker i Eniros källor efter all information om ett namn, till exempel nyhetssök, bloggsök, bildsök och webbsök.

- Vilka kontaktuppgifter som är relevanta förändras över tid och för yngre människor är det mer självklart med MSN och Facebook än traditionella fasta telefonnummer. Eftersom vi vill vara Sveriges bästa söktjänst är denna utveckling naturlig för oss - vi låter helt enkelt användarna själva bestämma vilka kontaktuppgifter de vill exponera, säger Christer Pettersson, onlinechef på Eniro Sverige.

Län k för mer information

Pressmeddelande från: Eniro AB