Artikeln publicerad: 090829
Paroc Sweden Football Cup i Österäng



Under lördagseftermiddagen drabbade fyra fotbollslag från Paroc i Sverige samman på Österängs stadion för att göra upp om vem som skull bil årets mästare. Detta var det första mästerskapet som anordnades mellan fabrikerna och är tänkt att återkomma varje år men på olika platser.



Lagen var: Base Hällekis, TI/Parafon (Hällekis), Skövde och Hässleholm, 7-manna mixade lag mötte varandra i en rak serie, 3 matcher var, 2x15 minuter.



Trots att det stundtals regnade friskt så bjöd eftermiddagen på både rafflande och målrik fotboll på den mycket tungsprungna planen. Något publikrekord blev det knappast men ett antal närstående och anställda på fabrikerna följde matcherna i både solsken och regn.



Base Hällekis imponerade och gick vinnande ur alla sina tre matcher, 4-0, 6-0 och 3-2, och blev därmed det vinnande laget som tog hem vandringspokalen. På andra plats kom Hässleholm, trea blev TI/Parafon.



Paroc bjöd även spelare och anställda på förtäring och HIF:s P16 skötte grill och kioskförsäljning. Efter avslutad Cup bjöds spelare och ledare på mat och under kvällen anordnades knytkalas för anställda med respektive.

Resultat matcher:

Hässleholm - Base Hällekis    0-4
Skövde - TI/Parafon    1-4
Skövde - Hässleholm    1-3
Base Hällekis - TI/Parafon    6-0
TI/Parafon - Hässleholm    0-3
Base Hällekis - Skövde    3-2

Slutresultat:

Lag Poäng Mål
Base Hällekis 9 13-2
Hässleholm 6 6-5
TI/Parafon 3 4-10
Skövde 0 4-10

Base Hällekis

Hässleholm

TI/Parafon

Skövde