Artikeln publicerad: 090728
Badkartan.se och Mobiento räddar badsäsongen med iPhone

Hitta den närmaste badplatsen, var du än är i Sverige. Lagom till att det varma vädret kommer tillbaka släpper Badkartan.se och Mobiento en iPhone-applikation som låter dig söka bland över 3000 svenska badplatser.
Badkartan.se ingår i det nätverk av kartbaserade sajter som webbentreprenören Ted Valentin byggt upp. På sajten kan användare söka efter, lägga till och recensera sina favoritbadplatser.

Mobiento har utvecklat applikationen som med hjälp av telefonens GPS gör det möjligt att söka efter badplatser i närheten eller utifrån en specifik ort.
Man kan också se bilder och betyg på badplatserna och läsa andra användares recensioner. I kommande versioner kommer användare även att kunna ladda upp egna bilder och recensera direkt i sin iPhone.

Applikationen är den första i en planerad serie av applikationer som baseras på Ted Valentins kartnätverk. Andra populära sajter inkluderar Wifikartan, Sushikartan, Hotellkartan, Annonskartan och Jobbkartan. Applikationen finns att ladda ner kostnadsfritt från App Store i iPhone eller via iTunes.

Pressmeddelande från: mobiento