Artikeln publicerad: 090615
Jordgubbens Dag i Vara



Vad har Nanne Grönvall, Bengt Hennings, Zillah & Totte, Eileen och Bigtime Band gemensamt?
– Jo, alla kommer till Jordgubbens Dag i Vara den 27 juni!

Räkna med en vild och fartfylld Jordgubbens Dag när Nanne Grönvall står på scen. Kvinnan med artistvärldens snyggaste öron - vem minns inte låten Avundsjuk - och en ofattbar energi, lämnar ingen oberörd. Vi välkomnar också det fenomenala paret Zillah & Totte - som bl a har en VM-titel i klassen Varité i världens största talangtävling, Grand Champions of the World 2008, och är vinnare av Talang 2007. Ytterligare gäster på stora scenen är Eileen - ett ungt band, ett "musikprojekt" som spelar folkpop i kombination med irländsk och svensk omarrangerad folkmusik. Deras musik bör åtföljas av en Varning för spontandans-etikett.

På kvällen är det gratis dans i Badhusparken till Bengt Hennings - finalister i Dansbandskampen, vinnare av Guldklaven i kategorin Årets blåsare 2008, nominering i klassen Årets manlige sångare i Guldklaven 2009, m m. Längre fram på kvällen underhåller coverbandet/dansbandet/ partybandet Bigtime Band.

Och naturligtvis - årets höjdpunkt - jordgubbsodlarna med gratis utdelning av jordgubbar! För tjugofemte året får vi njuta av deras smakfulla delikatesser. Som vanligt finns också knallarna, marknadshandeln och tivolit på plats.

Pressmeddelande från: Vara Kommun