Artikeln publicerad: 090605
Smultron-Orientering – tävla och vinn upplevelser för dig, släkt och vänner!

Smultron-Orientering är en tävling i Läckö-Kinnekullebygden. Genom att upptäcka Götene och Lidköping under en helg skall du samla orienteringsstämplar och motivera vilket som är just ditt smultronställe. Du kan vinna en semesterupplevelse för dig, släkt och vänner i Läckö-Kinnekullebygden.

Smultron-Orienteringen pågår 13-14 juni 2009. På tävlingsformuläret/kartan finns de smultronställen som deltar i aktiviteten utmarkerade. Hos varje smultronställe finner du en stiftsklämma för att stämpla ditt tävlingsformulär.
Öppettiderna hos besöksmålen är i huvudsak kl. 10-16, dock kan vissa avvikelser förekomma. Flera smultronställen har erbjudanden och aktiviteter. Läs mer om detta på www.lackokinnekulle.se alternativt ring: 0510-200 20.

Tävlingsregler:

  • Du måste ha samlat fyra stämplar från fyra olika smultronställen som är utmarkerade på tävlingsformuläret/kartan.
  • Du skall ha angett vilket som är ditt smultronställe i Läckö-Kinnekullebygden. Det behöver inte vara något av ställena utmarkerade på tävlingsformulär/kartan. Dock skall det smultronställe du anger finnas i Götene eller Lidköping.
  • Du skall berätta vilken/vilka släktingar eller vänner (ej boende i Götene eller Lidköping) som du vill bjuda till Läckö-Kinnekullebygden i sommar och motivera ditt svar.
  • Tävlingsformuläret måste vara turistbyrån i Lidköping tillhanda senast tisdag den 16 juni 2009 för att ingå i tävlingen. Postadress: Läckö-Kinnekulle turistbyrå, Nya stadens torg, Gamla rådhuset, 531 31 Lidköping.

Vinster

1:a pris
Valfritt boendepaket med middag för fyra personer i Läckö-
Kinnekullebygden. Samtliga paket finns på www.lackokinnekulle.se

2:a-3:e pris
2 biljetter till konsert med Lena & Orup 19 juli på Läckö Slottsvall.

4:e pris
500 kr i presentkort på Iittala Outlet, Rörstrand Center.

5:e –9: e pris
Entrébiljetter till Läckö Slott och Medeltidens Värld för fyra personer.

10e:e – 15:e pris
Presentkort 50 kr till Café Utsikten

Tävlingsformuläret kan du ladda ned här som pdf-fil