Artikeln publicerad: 090323
Gerd och Lennart gästar Kopparbolet i Lugnås



Nu på onsdag den 25 mars inbjuder Lugnås Hembygdsförening såväl gamla som nya medlemmar till Ägg och sillsexa med underhållning i Hembygdsgården Kopparbolet med Gerd Tidblom och Lennart Williamsson som gäster. Sångarparet kommer att framföra ett program under temat: "Gott & blandat med Gerd & Lennart".

Gerd och Lennart kommer från Kållandsbygden, och är flitigt i farten denna vinter och vår. Dom har gjort hundratals framträdande tillsammans. Det populära sångarparet har en mycket bred repertoar och gjort sej kända för att skräddarsy program för respektive arrangör, är omtyckta och efterfrågade överallt i Skaraborg men även utanför, och nu har turen för första gången kommit till Lugnås.

Denna kväll blir det ett specialkomponerat, lättsamt och glatt program och som temat anger en blandning av allsköns sånger. Gerd & Lennart kommer att tolka Py Bäckman/Sven-Erik Magnusson, Stikkan Andersson, Alf Robertsson, Ingela "Pling" Forsman, Björn & Benny, Evert Taube, "Snoddas", Robban Broberg, Christer Sjögren och "Lapp-Lisa" för att nämna några. Det blir även humoristiska inslag liksom en och annan historia och kanske någon överraskning. Även dikter, med anknytning till såväl årstiden som sångerna, kommer att framföras, skrivna av Lennarts släkting Ingvar Björkdahl från Mariestad.

För ackompanjemanget svarar duktige musikern Carl-Magnus Malmesved från Kållandsö.

Hemsida: www.gerdochlennart.se