Artikeln publicerad: 090312
Fågelholk med webbkamera – Årets trädgårdsprodukt 2009

Weibulls fågelholk med webbkamera har utsetts till Årets trädgårdsprodukt 2009 av Elmia Garden Award.
Nu kan du hålla koll på vad trädgårdens invånare gör i holken! Tänk att få följa fågelungar som kläcks och till slut flyger ut. Följ fåglarna i din egen trädgård genom en webbkamera i fågelholken.

”Vi anmälde fågelholken till Elmia Garden Awards för att den är innovativ och knyter samman livet inomhus och utomhus på ett spännande sätt. Trädgården i vardagsrummet eller tekniken i trädgården. Fågelholken är rolig för så väl riktiga entusiaster som för barnfamiljen. Den ger en unik möjlighet att följa fåglarnas liv på nära håll” säger Econovas Marknadschef Johan Rydberg.

Elmia Garden Awards motivering lyder: ”Med Weibulls fågelholk med inbyggd webbkamera flyttar tekniken ut i trädgården. Det fascinerande livet i holken kan upplevas på nära håll utan att fåglarna störs. Trots insidan med modern teknik har utsidan en naturnära och ren form och valet av ek innebär att holken åldras vackert.
Uppkopplingsalternativen till dator eller teve gör tekniken möjlig för de allra flesta som vill njuta av fågellivet på ett nytt sätt.”

Sluta inte mata fåglarna

Fågelholken med webbkamera är en del av Weibulls nya viltfågelkoncept – det allra bästa för fåglarna. Nu kommer flyttfåglarna tillbaka till Norden och häckningsperioden inleds. Ge fåglarna Weibulls Fågelmat Premium och studera sedan på nära håll när fåglarna äter och matar ungarna. Skapa liv i trädgården och i din fågelholk året runt.

Pressmeddelande från: Weibulls