Artikeln publicerad: 090312
Gerd och Lennart gästar Husaren, Axvall



Nu på lördag den 14 mars inbjuder Norra Vings församling alla intresserade till Lördagscafé på Husaren i Axvall med Gerd Tidblom och Lennart Williamsson som gäster. "Sångarparet kommer att framföra ett program under temat: "Gott & blandat med Gerd & Lennart".

Gerd Tidblom och Lennart Williamsson som kommer från Kållandsbygden, Lidköping är flitigt i farten denna vinter och vår och som gjort hundratals framträdande tillsammans kommer att framföra en rad kända och omtyckta profana och andliga sånger av såväl kända artister som textförfattare och kompositörer.

Det populära sångarparet som gjort sej kända för att skräddarsy program för respektive arrangör, är omtyckta och efterfrågade överallt i Skaraborg men även utanför och nu har turen för första gången kommit till Axvall. Duon har en mycket bred repertoar av såväl profana som andliga sånger.

Denna eftermiddag utlovas ett lättsamt program och Gerd & Lennart kommer att tolka Py Bäckman/Sven-Erik Magnusson, Björn & Benny, Trio mé Bumba, Alf Robertsson, Evert Taube, Robban Broberg, "Lapplisa" och Roland Utbult för att nämna några. Det blir även humoristiska inslag liksom en och annan historia. Även dikter, med anknytning till såväl årstiden som sångerna, kommer att framföras, skrivna av Lennarts släkting Ingvar Björkdahl från Mariestad.

För ackompanjemanget svarar duktige musikern Carl-Magnus Malmesved från Kållandsö.

Den som vill läsa mer om Gerd & Lennart kan göra det på deras hemsida gm att klicka på länken www.gerdochlennart.se