Artikeln publicerad: 090225
Bo och energimässa i Centrumhuset

Lördagen 28 mars kommer det att anordnas en bo och energimässa i Centrumhuset i Götene. Totalt medverkar ett 15-tal lokala företag som på olika sätt är verksamma inom något eller några områden som berörs av detta tema. Det handlar om energi och värmeföretag, mäklare, banker, husföretag, rör och vvs m.fl.

Trots den rådande finansiella oron finns det optimism och framtidstro hos många i branschen. Rot-avdraget som införts från årsskiftet kan ge branchen lite draghjälp, många fastighetsägare funderar över möjligheten att utnyttja detta. Under mässa kommer det också att informeras om denna möjlighet.

Kommunen visar utbudet av lediga tomter, aktuella planer, naturområden, samt informerar om energirådgivning och arbetet med Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle. Bland de medverkande finns också Byggnadsvård Nääs som är en regional institution för förmedling av kunskap och kontakter när det gäller att tillvarata kulturhistoriskt intressant bebyggelse på ett bra sätt. Under mässans gång kommer ett antal kortare föredrag att genomföras.

Pressmeddelande från: Götene kommun