Artikeln publicerad: 090129
Bert satsar på rabattkuponger i mobilen!

Bert Karlssons nya tjänst matkompassen.se har inlett samarbete med Bonnier Responsmedier. Bonnier Responsmedier gör det möjligt för besökarna på matkompassen.se att ladda ner rabattkuponger till mobiltelefonen.

Den 28 januari lanserade Bert Karlsson www.matkompassen.se. Här kan prismedvetna konsumenter hitta de billigaste livsmedelsbutikerna i Sveriges största städer. Till sin hjälp har Bert "prisjägare" som jämför matpriserna både geografiskt och mellan olika butiker. I en lågkonjuktur blir konsumenterna naturligtvis alltmer prismedvetna och fler och fler letar efter bra erbjudanden.

- Eftersom besökarna på matkompassen.se är så prismedvetna är de också mycket intresserade av attraktiva rabatterbjudanden. Med vår lösning blir det enkelt att hämta kuponger direkt till mobiltelefonen. Vi ger våra kunder, varumärkesägarna, möjlighet att kostnadseffektivt erbjuda konsumenterna rabattkuponger för att testa nya produkter, säger Peter Gerward, Business Manager på Bonnier Responsmedier.

Bonnier Responsmedier har utvecklat en teknisk lösning som kan skapa och distribuera mobila värdebevis. Dessa värdebevis kan bland annat användas för att generera och distribuera mobila rabattkuponger.

- Flera butikskedjor har visat intresse av att använda samma teknik för att lansera veckans erbjudande i mobilen. Med vår teknik kan varumärkesägare och butikskedjor även kommunicera med konsumenten efter de har löst in en kupong, avslutar Peter Gerward.

Mobila kuponger kan lösas in i cirka 1400 butiker: AG:s, City Gross, COOP, Direkten, EKO, My Way, Nära dig, Pressbyrån, Time, Vi-butikerna och 7-Eleven. Fler butikskedjor kommer att anslutas under året.

Pressmeddelande från: Bonnier Responsmedier Försäljning AB