Artikeln publicerad: 090125
Arena Skövde får en ny logotyp

Om- och tillbyggnaden av Arena Skövde är Skövde kommuns största byggprojekt någonsin! För ca 480 miljoner kronor skapas en multianläggning med fokus på bad, idrott och evenemang. En mötesplats som skapar ett regionalt mervärde av högsta klass!

Under 2008 togs en ny gym-anläggning och en utbyggd halldel i bruk. Gymet, som drivs av Nautilus, har redan blivit en succé och Arena Skövde Hall erbjuder i dag allt elitidrott på nationell och internationell nivå kräver samtidigt som arrangörer av konserter, mässor och konferenser har tillgång till optimala lokaler.

I augusti 2009 öppnar Skövde Bowlingcenter en ny bowlinghall med restaurang och i december 2009 är det dags för invigning av ett bad som är "top of the line" i Sverige! Med relaxavdelning, upplevelsebad samt tränings- och motionsbassänger erbjuds allt man kan förvänta sig av en modern bad- och rekreationsanläggning!
Ny logotyp

Att stärka varumärket Arena Skövde och att marknadsföra denna multianläggning har högsta prioritet för Skövde kommun. En ny logotyp, baserad på de värden den nya anläggningen står för, har naturligtvis en central betydelse i detta sammanhang. Uppdraget att skapa Arena Skövdes nya logotyp gick till Larema Reklambyrå i Göteborg.

Fritidsförvaltningen, som är driftsansvarig för Arena Skövde, lanserade den nya logotypen vid Skövde Idrottsgala lördag 24 januari i Arena Skövde inför inför 780 begeistrade gäster! Logotyperna hittar du under Tjänster & Information till höger.

Pressmeddelande från: Skövde kommun