Artikeln publicerad: 090108
Turistmål.se lanseras - centrum för Svensk turism

Att turista i Sverige är kanske hetare än någonsin. Upptäck vårt vackra land på nya Turistmål.se - centrum för Svensk turism.

I takt med att Sverige blir ett mer och mer trendigt resmål internationellt så återupptäcker även vi själva vårt vackra land. Tyvärr har det inte varit helt lätt att hitta samlad inspiration och information på Internet.

Detta har dock förändrats i och med lanseringen av sajten Turistmål.se - Turistmål.se är helt enkelt en sajt för dig som söker Svenska turistmål. Här hittar du allt ifrån campingplatser och hotell till sevärdheter och badstränder – ett perfekt verktyg när du skall planera din nästa semester eller vill hitta inspiration i vardagen. Turistmålen kan man söka via län, kommun, kategori eller genom fritext. På varje turistmål finner besökaren bland annat bild, kartor samt kontaktinformation.

- Jättekul att vi har fått så mycket positiv kritik efter lanseringen. Till stor det beror det nog på sajtens enkelhet - vårt fokus har varit att utforma Turistmål.se så att alla kan använda den, säger Robert Bengtsson, produktchef på Turistmål.se

Sedan starten har massor med turistmål registrerat sig på sajten. Att lägga in turistmål som är gratis eller ideella (t.ex. badstränder, vandringsleder eller museer) är helt kostnadsfritt. Kommersiella turistmål som campingplatser, stugor och skidanläggningar kostar en symbolisk summa på 150 kr per år.

- Det är verkligen en otrolig respons som vi har fått. På mycket kort tid har över 1000 svenska turistmål registrerat sig på sajten. Det är många som har sett möjligheten att kunna annonsera för endast 150 kr och nå ut till turister över hela Sverige, säger Per Berg, försäljningschef på Turistmål.se.

Turistmål.se önskar alla varmt välkomna att ta del av sajten och alla våra turistmål.

Pressmeddelande från: Turistmål.se